La Piticul Vesel

Grupa mare ,,Buburuzele”

 

„Copiii sunt ca fluturii care zboară în văzduh; unii se înalță mai sus ca alții, însă fiecare zboară cât de bine poate. De ce să-i compari între ei? Fiecare este diferit. Fiecare este special. Fiecare este frumos!”

 

    Povestea noastră a început cu ,,A fost odată…”. La fel ca într-un basm, fiecare personaj a pășit cu emoție în cea ce avea să fie ,,Povestea anilor de grădiniță”. O poveste de care ne vom aduce aminte mereu cu nostalgie.

   Astăzi, spre grădinița noastră vin în zbor 23 de buburuze, 10 fete și 13 băieți. Fiecare buburuză este unică, are ritmul său de învățare, nevoile sale și propria înțelegere a lumii înconjurătoare. În această grupă ne bucurăm de reușitele celorlalți, învățăm din greșeli, ne respectăm unii pe alții, ne încurajăm, iar împreună suntem o FAMILIE. O familie care crede în puterea cuvintelor magice pe care nu uităm niciodată cât de important este să le folosim. 

   Viitorul este conturat de educație și de valorile transmise copiilor, iar în grupa noastră se scrie viitorul.  Un viitor ce aparține celor ce cred în frumusețea visurilor lor.

Prof. Irina Alexandra Moruz